Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

άλειμμα πατζαριού


υλικά:
παντζάρια (μόνο βολβοί)
σκόρδο
φέτα
λάδι
(οι ποσότητες είναι προσωπικό γούστο)

πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα ξεφλουδίζουμε,
τα βράζουμε στον ατμό, μέχρι να τρυπιούνται εύκολα με ένα πιρούνι,
αφού κρυώσουν τα πολτοποιούμε παρέα με τη φέτα και το σκόρδο προσθέτοντας λάδι, ανάλογα με πως θέλουμε να είναι η πάστα μας,
φυλάμε σε βάζο στο ψυγείο καλύπτοντας την επιφάνεια με λάδι και φροντίζοντας κάθε φορά που αφαιρούμε μια ποσότητα, αυτό που μένει στο βάζο να καλύπτεται με λάδι
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου