Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Πατατόπιτα "γυμνή"!



Υλικά:
1 κιλό πατάτες
3 μεγάλα κρεμμύδια
2 κολοκυθάκια
2 καρότα
(όλα ωμά και περασμένα από χοντρό τρίφτη)
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 αβγά
1 κούπα τριμμένο ημίσκληρο τυρί
100 γραμμάρια σαλάμι αέρος πικάντικο, κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 κούπα λάδι
2 κούπες αλεύρι
λίγο αλάτι και λίγο μπούκοβο (όχι απαραίτητα, γιατί το σαλάμι θα δώσει νοστιμάδα)

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη μέχρι να δέσουν.
Απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45-50 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο για να κόβεται καλύτερα και σερβίρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου