υλικά
300 γραμμάρια βούτυρο
120 γραμμάρια ζάχαρη
2 αβγά
430 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά με τη σειρά που γράφονται (τα αβγά, ένα ένα και το αλεύρι κοσκινισμένο)
στρώνουμε λαδόχαρτο σε ένα ταψί, γεμίζουμε το κορνέ με το ζυμάρι μας και αφήνουμε την τύχη να δημιουργήσει τα σχήματα
ψήνουμε 20' σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς
ΠΡΟΣΟΧΗ: υπάρχει κίνδυνος να φαγωθεί η πρώτη φουρνιά, μέχρι να βγει και η τελευταία...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου